Добре дошли в моя кулинарен свят!

  Казвам се Мая. Майка съм на две момичета, съпруга на един прекрасен мъж и стопанка на куче. Живея в малка къща с градинка във вилна зона до град Варна. Далеч от шума, трафика и навалицата.Близко до природата, морето и песента на птиците.

   Винаги съм обичала вкусната храна и това да си я приготвям сама. Готвенето ми доставя удоволствие, което не мога да сравня с нищо друго. И това да приготвям храна за любимите ми хора, които са основната причина да прекарвам с часове в кухнята.

  След раждането на първото ми дете си казах, че то няма да яде пакетирани храни. Всичко, което се продава в магазина може да бъде приготвено у дома, но с качествени продукти и без консерванти, подобрители. Това е и причината да си имаме наша малка градинка, в която да отглеждаме качествени плодове и зеленчуци. За вкусна храна са нужни качествени продукти. Несравнимо е удовоствието и вкуса на това да си отгледаш сам продуктите и след това да сготвиш с тях, да си скъсаш зелена подправка от градината с неустойм аромат.

Ако имате въпроси не се колебайте да питате във формата по-долу:

Име  
E-mail  
Как разбрахте за нас?  
Съобщение